It-beveiliger Knowbe4 stapt in videoproductie

videostreaming

Knowbe4, aanbieder van software voor it-beveiligingsbewustwording en phishingsimulaties, neemt het Britse videoproductiebedrijf Twist and Shout Group over. Knowbe4 wil meer videocontent maken om iedereen op een laagdrempelige manier bewust te maken van de risico’s van cybercrime.

De aankoop komt niet uit de lucht vallen. Het videocontentbureau produceert sinds begin dit jaar de 'awareness sitcom ' The Inside Man voor Knowbe4. Die videoproductie gaat over een it-beveiligingsanalist die net begint aan zijn nieuwe baan. Niemand vermoedt dat de nieuwkomer de speelbal is van sinistere figuren. De serie laat zien hoe eenvoudig het voor een buitenstaander kan zijn de beveiligingsmaatregelen van een organisatie te omzeilen.

Knowbe4 gaat dit soort video's vaker inzetten in zijn trainingen voor klanten. Het Amerikaans-Nederlandse bedrijf, gestart in 2010, onderhoudt een trainingsplatform en verzorgt phishingsimulaties. Dit jaar haalde het twee keer een investeringsbedrag op bij de Amerikaanse investeringsmaatschappij KKR.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-07T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.