SDB winkelt verder met aankoop CSS Breda

SDB Groep, softwarespecialist voor de zorgmarkt uit Den Haag, neemt CSS Breda over. Dit bedrijf levert e-learning software aan zorg- en onderwijsinstellingen. CSS vormt samen met het eerder overgenomen The Competence Group (TCG) de SDB Academy. Deze zal worden geleid door het huidig management van CSS Breda, ondersteund door de oprichters van zowel TCG als CSS.

De overname van CSS Breda is in lijn met de strategie van SDB Groep om de zorgsector in Nederland te kunnen bedienen met een brede suite aan producten en services. Daarbij krijgt het bedrijf ondersteuning van Main Capital. Deze investeerder stapte medio 2018 in bij de Haagse zorgautomatiseerder, die toen nog enkel software voor personeelszaken en -planning en salarisadministratie leverde.

Daarna volgende een reeks software-overnames: in december 2018 Cormel IT (ecd: elektronische cliëntendossier), in april 2019 Reports (business analytics) en in december 2019 TCG (e-learning). De SDB Groep heeft de ambitie om een toonaangevende software-a-service-speler in de Nederlandse zorgmarkt te worden. Nieuwe overnames zitten in de pijplijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-06-03T17:49:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.