NOT 2021 gaat door in hybride vorm

De NOT in 2019

De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) 2021 gaat door in een hybride vorm. Het tweejaarlijkse evenement voor professionals in het onderwijs en de kinderopvang krijgt zijn bestek van 26 tot en met 30 januari 2021 in Jaarbeurs.

De beurs is zoals gewoonlijk fysiek te bezoeken, waarbij gewerkt wordt met een maximum aantal bezoekers per tijdsblok. Daarnaast is het mogelijk om online de activiteiten op de beurs te volgen. Het NOT-seminarprogramma is voor een deel online te volgen en er is de mogelijkheid om via de NOT matchmaking tool virtueel contact te leggen met de exposanten.

Onderwijs in coronatijd

Op de NOT 2021 is veel aandacht voor onderwijs in coronatijd. Zo zijn er sessies over succesvolle online-lessen, noodafstandsonderwijs, hybride onderwijs, het klaslokaal van de toekomst en de kinderopvang in 2025. Maar ook andere onderwerpen, zoals het nut van integrale kindcentra komen aan bod.

Audrey Wilschut, brandmanager van NOT: ‘Juist nu moeten we er als NOT zijn om het onderwijs en de kinderopvang te inspireren en te helpen innoveren. We zijn blij dat veel exposanten dat ook vinden en weer van de partij zijn. In ons seminarprogramma hebben we een interessante lijst sprekers en onderwerpen bij elkaar gebracht. De coronacrisis heeft een grote impact op het onderwijs, maar biedt ook veel kansen voor onderwijsvernieuwing en dat laten we op de NOT 2021 overzichtelijk zien.’

Maatregelen

Als gevolg van de coronamaatregelen kan NOT 2021 23.000 bezoekers verwelkomen in plaats van de gebruikelijke 40.000. Online is het voor iedereen mogelijk om sessies te volgen. Registreren voor bezoek kan tot en met 30 januari 2021 via www.not-online.nl. De fysieke beurs wordt georganiseerd met inachtneming van de anderhalvemetermaatregelen en alle andere maatregelen die nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Een overzicht van alle maatregelen die Jaarbeurs genomen heeft voor een veilig bezoek is te vinden op www.jaarbeurs.nl/coronavirus.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-13T11:56:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.