Ironhack haalt twintig miljoen dollar op

Het Spaanse Ironhack, dat it- en technologie-cursussen en leertools aanbiedt, heeft twintig miljoen dollar opgehaald tijdens een Series B-financieringsronde die door Lumos Capital werd geleid. Andere deelnemers waren het Endeavor Catalyst Fund en bestaande investeerders, waaronder Brighteye en Creas.

Ironhack is een internationale school met campussen in Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Lissabon, Madrid, Mexico-Stad, Miami, Parijs en Sao Paulo. Het organiseert bootcamps en uitgebreide trainingen op het gebied van web development, ux/ui-design, data analytics en cybersecurity. Bedrijven als Microsoft, Visa, Capgemini, Siemens en Santander sturen hun personeel er op cursus. 

Sinds 2013 zijn er wereldwijd meer dan achtduizend studenten bij Ironhack afgestudeerd. Volgens recente cijfers van Ironhack over de studentenresultaten (juli 2020) vond bijna negentig procent van alle afgestudeerden binnen een halfjaar na voltooiing van hun studie een baan.

Het bedrijf wil de kapitaalinjectie aanwenden voor het uitbreiden van zijn aanbod van bedrijfstrainingen en loopbaanprogramma’s. Het gaat daarnaast zijn investeringen in onderwijs op afstand opvoeren. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-20T11:44:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.