It-problemen groeien Studystore boven het hoofd

Probleem

The Learning Network (TLN) lukt het niet de levering van leermiddelen aan het mbo, hbo en wo naar behoren te regelen. De problemen met de logistiek, automatisering en communicatie zijn zo groot dat studieboekenleverancier Studystore per direct zijn activiteiten staakt. Ook Studers stopt.

Interne veranderingen bleken fnuikend. Vorig jaar lukte het Studystore al niet de studieboeken op tijd af te leveren. Veel studenten begonnen aan hun colleges zonder dat ze leermiddelen hadden. Ook afgelopen maand liepen de leveringen voor het tweede semester in het honderd.

De directie heeft daarom besloten Studystore te sluiten. Bekeken wordt of een deel van de activiteiten is over te dragen aan marktpartijen. TLN beperkt zich met zijn merken VanDijk en Studieshop.be voortaan tot leveranties en diensten voor het voortgezet onderwijs in Nederland en België. Ceo Natascha van Nieuwenburg vertrekt als voorzitter van de directie. TLN zoekt een vervanger. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-02-14T11:55:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.