LogicaCMG bouwt nieuwe applicaties voor UWV

LogicaCMG wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van alle nieuw te bouwen it-applicaties van uitkeringsinstantie UWV. De twee hebben daartoe een overeenkomst gesloten.

Het UWV startte in september vorig jaar met de aanbesteding van de applicatiebouw. Vijf leveranciers boden hun diensten aan, maar er werd gekozen voor LogicaCMG. Deze bood volgens het UWV namelijk de beste prijs/kwaliteit verhouding.

De overeenkomst heeft een looptijd van twee jaar met een optionele verlenging van nog eens twee jaar. Voorlopig is het enige dat concreet op de rol staat dat de dienstverlener onder andere het informatiesysteem gaat ontwikkelen dat het UWV ondersteunt bij de uitvoering van de nieuwe WIA-regeling. “We zijn afhankelijk van de ontwikkelingen in de sociale zekerheid van wat er verder moet gebeuren”, aldus een woordvoerder.

Deze nieuwe ontwikkelingen zijn ook de reden dat het UWV heeft gekozen voor een raamovereenkomst. Die houdt in dat alle nieuwbouwopdrachten de komende twee jaar naar LogicaCMG zullen gaan. Als de projecten bekend zijn, kan ook de prijs voor die opdrachten bekend worden gemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ik heb de huidige applicaties van het CWI gezien. Ik weet niet of die ook door LogicaCMG gemaakt zijn, maar als dat zo is... Slechte applicaties, alles moet zowat met de muis en dat is niet handig voor iemand die veel gegevens moet invoeren! Er was al een consulent die last had van een muis-arm!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-07-19T15:26:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.