Rabobank verlengt BPO-contract met Unisys

De Rabobank heeft het contract met Unisys Payment Service and Solutions verlengd. De dochteronderneming van Unisys zal de automatisering van alle papiergerelateerde betalingstransacties op zich nemen.

Rabobank heeft een nieuw bpo-contract (business process outsourcing) met Unisys Payment Service and Solutions (UPSS) getekend voor twee jaar met een optie tot verlening tot 31 december 2012. UPSS, een dochteronderneming van Unisys Corporation, automatiseert girobetalingen en overschrijvingsformulieren voor de Rabobank. Er is niet bekendgemaakt hoeveel Rabobank aan Unisys heeft betaald.

UPSS verwerkt meer dan 100 miljoen betalingstransacties per jaar voor Europese banken en heeft een marktaandeel van ongeveer 50 procent in Nederland. Unisys presenteerde onlangs een aantal nieuwe oplossingen op het gebied van digitale betalingen en sloot een belangrijke overeenkomst in de Verenigde Staten. UPSS heeft daarnaast in de afgelopen paar maanden overeenkomsten gesloten met andere Europese banken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-07-26T09:40:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.