Van der Meijden leidt ook Getronics Benelux

Na de overname door KPN is Erik van der Meijden niet alleen benoemd tot ceo van het wereldwijde Getronics. Naar nu blijkt, krijgt hij ook de verantwoordelijkheid over Getronics Benelux. Michel de Meijer, tot dusver ceo van het Nederlandse Getronics PinkRoccade krijgt een andere functie.

De nieuwe ceo van het wereldwijde Getronics, Erik van der Meijden, is sinds vandaag ook verantwoordelijk voor het nieuwe Getronics Benelux. De uitbreiding van zijn portfolio is het gevolg van de overname van het bedrijf door KPN, eerder dit najaar.

Met dit besluit neemt hij ook de aansturing van de Nederlandse Getronics PinkRoccade-organisatie over van Michel de Meijer. De Meijer blijft wel betrokken bij de organisatie. "Gezien de kennis en ervaring van De Meijer, en zijn belangrijke rol in de ontwikkeling van Getronics PinkRoccade sinds de fusie tussen het voormalige PinkRoccade en Getronics in 2005, zal hij zich vanaf heden gaan richten op de voorbereiding van de integratie van KPN ICT Services en KPN Corporate Solutions in Getronics PinkRoccade in de tweede helft van 2008", aldus een persbericht van de automatiseerder.

Getronics PinkRoccade is binnen de wereldwijde Getronics organisatie een cruciaal onderdeel, dat nu rechtstreeks de verantwoordelijkheid is van Erik van der Meijden. De nieuwe ceo is meer dan twintig jaar actief in de ict-branche. In juni 2007 is Erik van der Meijden gestart met het opzetten van de ict-dienstverleningtak voor KPN Zakelijke Markt.

Sinds 23 oktober 2007 is Getronics onderdeel van KPN.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-11-05T15:45:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.