Ctac-bestuursvoorzitter Huijben stap op

Een verschil van inzicht is de reden voor het vertrek van Wil Huijben, bestuursvoorzitter van ict-dienstverlener Ctac. De huidige cfo, Jan-Willem Wienbelt, zal voorlopig zijn taken waarnemen.

Vanochtend maakte SAP-adviesbureau Ctac bekend dat zijn bestuursvoorzitter Wil Huijben per direct opstapt. Als reden hiervoor noemt het bedrijf een verschil in inzicht over het te voeren beleid. Jan-Willem Wienbelt neemt in de interimperiode Huijbens taken waar. Wienbelt is de financieel directeur van het bedrijf.

Ctac is sinds 1992 actief in de ict- en businessconsultancy en heeft zich voor een groot deel toegelegd op SAP-implementaties. De onderneming is gevestigd in Den Bosch. Eind 2006 telde het bedrijf ongeveer 200 medewerkers.

Afgelopen donderdag stelde Ctac de verwachte omzetgroei voor het lopend jaar naar beneden bij, van 35-40 naar 30-35 procent. Ook schroefde het bedrijf de verwachting voor de operationele marge over dit jaar terug.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-11-16T10:53:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.