LogicaCMG sluit twee Europese outsourcingscontracten

LogicaCMG heeft twee Europese outsourcingscontracten gesloten. De dienstverlener gaat de applicaties beheren van de British Airport Authority en de ict-systemen van de Zweedse Bankgirocentralen, de instelling die zorgt dat overschrijvingen van de ene bij de andere bank terechtkomen.

Dienstverlener LogicaCMG heeft twee nieuwe outsourcingscontracten gesloten. LogicaCMG gaat 400 verschillende applicaties beheren van de British Airports Authority (BAA). Daarnaast gaat LogicaCMG de ict-systemen ontwikkelen en beheren voor de Zweedse Bankgirocentralen (BGC). Dat is de instelling die zorgt dat overschrijvingen van de ene bij de andere bank terechtkomen.

Het contract met BGC heeft een looptijd van vijf jaar en een waarde van dertien miljoen euro. De vijftig medewerkers van het bedrijf hebben binnen LogicaCMG een vaste baan aangeboden gekregen.

Systeem voor  toewijzing van gates

Ook de vijftig medewerkers van BAA worden door LogicaCMG overgenomen. De ict-systemen die LogicaCMG voor BAA gaat beheren, variëren van een roostersysteem dat gates en parkeerplaatsen toewijst aan vliegtuigen, tot BAA's Oracle Enterprise Suite.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-12T15:32:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.