Managed hosting door True

KAS Bank wil uitbesteden aan Atos Origin

 

KAS Bank wil het mainframe uitbesteden aan Atos Origin. Het contract is nog niet getekend, want de bank is nog in onderhandeling over de financiële details. Ook moet de ondernemingsraad nog goedkeuring geven en moeten er nog technische tests worden uitgevoerd.

KAS Bank is in onderhandelingen met dienstverlener Atos Origin over de uitbesteding van het mainframe. Er moeten nog een aantal technische tests worden verricht en de financiële details van het contract moeten nog worden geregeld.

Daarnaast moet de ondernemingsraad (or) nog beslissen over het traject. Waarschijnlijk gaan er een aantal werknemers over na Atos Origin. Daar moet de or nog de goedkeuring over geven. Het is niet bekend hoeveel ict'ers over zullen gaan, zegt een woordvoerder van het bedrijf. Volgens een Computable-lezer gaat het om zes werknemers, zo valt te lezen in een reactie op een Computable-artikel over het vertrek van Wilbert Kieboom bij Atos Origin.

Als alles volgens plan verloopt, verwacht de bank over twee tot drie maanden een definitief contract te sluiten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2666857). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Reacties

Het is stil rond Atos, maar intern niet. Inmiddels kunnen er 45 van de iets minder dan 350 MO-ers op het KPN-contract vertrekken. Tja, graaiers aan de top, consultants die met hun riante salarissen maar geen nieuwe contracten binnenhalen. Het al voorspelde sterfhuis begint te draaien. Ik ben al weg...

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×