Oud-directeur van Getronics leidt Inter Access

Michel de Meijer, oud-directeur van het toenmalige Getronics PinkRoccade, wordt per 1 januari de nieuwe topman van ict-dienstverlener Inter Access. Oprichter en scheidend directeur Gerard Willemse neemt zitting in de raad van commissarissen.

Ict-dienstverlener Inter Access heeft Michel de Meijer aangetrokken als nieuwe algemeen directeur (ceo). De Meijer (1961) gaf van oktober 2005 tot november 2007 leiding aan het toenmalige Getronics PinkRoccade. Hij vervangt Gerard Willemse die Inter Access in 1980 oprichtte en sindsdien leidde.

Starheid

De Meijer is sinds april 2008 als operationeel directeur werkzaam bij de dienstverlener. Hij is niet van plan de bedrijfsstrategie te wijzigen. "De strategie staat als een huis, evenals de positionering als ict-partner", aldus de aankomend roerganger. De automatiseerder onderscheidt zich volgens De Meijer door een combinatie van deskundigheid, persoonlijke betrokkenheid en flexibiliteit. "En daarmee is Inter Access het alternatief voor de starheid, die veel organisaties ervaren in de ict-markt", aldus de oud-topman van Getronics PinkRoccade.

Scheidend directeur Gerard Willemse treedt per 1 januari 2009 toe tot de raad van commissarissen van het bedrijf. Daar krijgt hij de portefeuille strategie.

Inter Access heeft ongeveer 1100 medewerkers, waarvan achthonderd in vaste dienst. Het bedrijf is gevestigd in Hilversum en heeft klanten in Nederland en België. In 2008 won de dienstverlener de Computable Award voor meest maatschappelijk verantwoorde ict-onderneming.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-12-02T17:19:00.000Z Diederik Toet


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.