Directeur EDS vertrekt uit HP-organisatie

Ronald Rittenmeyer stapt eind 2008 op als algemeen directeur van ict-dienstverlener EDS. Zijn pensionering volgt op de definitieve integratie van EDS in HP's dienstverleningsdivisie Technology Solutions Group. Rittenmeyer stond aan het roer sinds september 2007.

Ronald Rittenmeyer stapt eind 2008 op als algemeen directeur van ict-dienstverlener EDS. Zijn vertrek hangt samen met de definitieve integratie van EDS in HP. De onderneming wordt een apart bedrijfsonderdeel binnen HP's dienstverleningsdivisie Technology Solutions Group (TSG).

Tot dusver werd aangenomen dat Rittenmeyer leiding zou geven aan dat aparte bedrijfsonderdeel en direct zou rapporteren aan algemeen directeur Mark Hurd van HP. Rittenmeyer wordt vervangen door zijn voormalige rechterhand bij EDS, Joe Eazor, die direct onder TSG-baas Ann Livermore valt.

Pensioen

Rittenmeyer stond aan het roer van EDS sinds september 2007. Toen verving hij Michael Jordan, die eigenlijk al negen jaar gepensioneerd was. Nu gaat Rittenmeyer zelf met pensioen.

In november 2007 sprak Computable met de Amerikaanse topman , die toen vertelde dat zijn bedrijf zich steeds meer richtte op activiteiten buiten de thuisstaat Texas. Enkele maanden later werd bekend dat EDS wordt overgenomen door HP.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-12-10T11:38:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.