PinkRoccade Healthcare krijgt tweede directeur

De directie van PinkRoccade Healthcare bestaat sinds vandaag uit twee mensen. Huub Deterd voegt zich bij topman Ton Hafkamp. Voorheen was hij interimmanager en directeur bij uitvoeringsorganisatie CFI.

Huub Deterd wordt directielid bij PinkRoccade Healthcare. De gewezen interimmanager en directeur van uitvoeringsorganisatie CFI voert samen met directeur Ton Hafkamp de leiding. PinkRoccade Healthcare werd kortgeleden door ict-bedrijf Total Specific Solutions (TSS)overgenomen van Getronics.

De komende tijd beslissen de twee directeuren hoe zij de verschillende taken onderling verdelen, vertelt ceo Gerrit Oosterhof van TSS aan Computable. Deterd gaat zich volgens hem waarschijnlijk ontfermen over de productontwikkeling en 'het managen van grote ontwikkelingstrajecten op de markt'. Met die taken houdt Deterd zich al een aantal maanden op interimbasis bezig. Vanaf nu is zijn aanstelling op vaste basis.

Interim

Deterd is al enige tijd als interimmer betrokken bij PinkRoccade Healthcare. Hij was er programmadirecteur van een vernieuwingsprogramma. Er zijn bijzondere uitdagingen binnen het bedrijf, zegt hij. De kersverse topman heeft het over "verdere investeringen in producten en een voortdurende optimalisatie van zowel de diensten- als de productenportfolio (...) De gezondheidszorg is bezig met een fundamentele vernieuwing, waarin ict een steeds belangrijkere rol gaat spelen."

Gezondheidszorg

PinkRoccade Healthcare levert producten en managed services aan drie belangrijke segmenten binnen de gezondheidszorg: ziekenhuizen, instellingen voor geestelijke gezondheidszorg en instellingen voor overige zorg. Er werken volgens Oosterhof tussen de vierhonderd en 450 medewerkers bij Healthcare.

Ict-dienstverlener Total Specific Solutions nam het bedrijfsonderdeel samen met PinkRoccade Local Government kortgeleden over van branchegenoot Getronics. Bij Local Government staat sinds kort Harrie Gooskens aan het roer.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Kleine wereld, die ICT-wereld.
Was deze heer Deterd al niet eerder een PinkRoccade directeur (van de Finance-tak)?

Ja, dat was ie - en een goeie ook! Die kan wel wat vernieuwen en afronden - ik heb er jaren mee samengewerkt.

Ja Flip. Ik ken hem ook maar dan als klant. Healthcare heeft een goede slag geslagen.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-02-05T11:08:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.