Zorgcentra De Betuwe kiest NetSourcing

Zorgcentra De Betuwe besteedt zijn it-beheer uit aan Netsourcing uit Waardenburg. Het gaat om een driejarig contract voor honderdvijftig gebruikers, verspreid over zes locaties in de regio Betuwe/Rivierengebied. Netsourcing neemt de werkzaamheden over van Itécom uit Tiel. Voor zover bekend, stappen geen ict'ers over naar Netsourcing

Netsourcing gaat het werkplekbeheer, het technisch applicatiebeheer, de helpdesk en het beheer van het netwerk uitvoeren voor Zorgcentra De Betuwe. Deze zorginstelling is actief in de regio Betuwe/Rivierengebied. Het sluit voor het ict-beheer met Netsourcing een driejarige overeenkomst.

Eerder verzorgde automatiseerder Itécom het beheer voor de organisatie die is gespecialiseerd in ouderen- en verpleegzorg. De automatiseerder uit Tiel was sinds de oprichting van Zorgcentra De Betuwe betrokken bij de opbouw en uitvoering van de ict van de instelling. Volgens een woordvoerder kon Itécom niet goed uit de voeten met het nieuwe beleidsplan van het zorgbedrijf. 'We zijn in goed overleg uit elkaar gegaan'.

Een belangrijk verschil met de oude situatie is dat het serverpark niet meer intern bij de diverse locaties staat, maar nu is ondergebracht bij een datacentrum van Netsourcing. Itécom heeft geen eigen datacentra.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-05-01T10:17:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.