Schuberg Philis ziet omzet groeien

Schuberg Philis, een middelgrote aanbieder van uitbestedingsdiensten, heeft in 2008 een omzet gerealiseerd van 30,4 miljoen euro. Dat is een groei van 51 procent vergeleken met vorig jaar. Ook de winst steeg: van 2,7 miljoen euro naar 3,9 miljoen euro. Het bedrijf is positief gestemd over de toekomstige omzet: die zou nu 65,4 miljoen euro bedragen.

'Onze resultaten tonen het vertrouwen dat bestaande en nieuwe klanten in ons hebben', aldus Pim Berger, directeur van Schuberg Philis. Het bedrijf is gespecialiseerd in outsourcing van applicatie-infrastructuren die 24 uur per dag beschikbaar moeten zijn. Alle klanten van de outsourcer kunnen gebruik maken van de extra functionaliteiten van de aangekochte software. Onder de Nederlandse klanten van Schuberg Philis bevinden zich Rabobank, KLM, Eneco, ABN Amro en Bol.com.

Recent sloot Schuberg Philis een samenwerkingsovereenkomst met BMC Software. Het softwarebedrijf gaat de dienstverlener de komende jaren ondersteunen bij het uitrollen en het beheer van applicaties van klanten.

Jaarcijfers Schuberg Philis

                           2008    2007     2006

Omzet                  30,4     20,2      13,2

Nettowinst             3,9       2,7        1,8

Bedragen in miljoen euro

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-10-08T12:12:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.