SIDN besteedt werkplekbeheer uit aan Datad

SIDN heeft het beheer van de kantoorautomatisering uitbesteed aan Datad Automatisering uit Veenendaal. De Stichting Internet Domeinregistratie Nederland wil zich alleen bezig houden met de kernactiviteiten: de registratie en het beheer van .nl-domeinnamen. De looptijd van het contract met Datad is drie jaar. De selectieprocedure is begeleid door Quint Wellington Redwood.

Het driejarig contract omvat het beheer van zowel de servers als de desktops voor de kantoorautomatisering. Tevens zal Datad betrokken worden bij toekomstige verbeterprojecten. SIDN zorgt voor de uitgifte en werking van ruim 3,7 miljoen .nl-domeinnamen, en daarmee voor de vindbaarheid van miljoenen websites en e-mailadressen. SIDN doet dit sinds 1996 en heeft ruim vijftig medewerkers.

Het bijna dertig jaar oude Datad is een ict-infrastructuurspecialist met vestigingen in Veenendaal en Nijmegen. Er werken 36 mensen bij het bedrijf. Vorige maand sloot de automatiseerder ook al een werkplekbeheercontract met Rijnvallei. Het betreft een verlenging van een reeds bestaand contract. Datad verzorgt al tien jaar de kantoorautomatisering voor Rijnvallei, een agrarische coöperatie met circa driehonderd medewerkers waarbij 2.300 leden uit voornamelijk Midden-Nederland zijn aangesloten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-03-10T09:26:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.