Sony besteedt beheer uit aan Peopleware

Sony Benelux besteedt het beheer en de ondersteuning van zijn it-omgeving uit aan Peopleware ICT Solutions. Het contract behelst de werkplek- en serveromgeving. De beheeractiviteiten vinden zowel op afstand plaats bij Peopleware als bij Sony Benelux. Het betreft een eenjarige overeenkomst met een optie tot verlenging met nog een jaar. De waarde van het contract bedraagt circa 350.000 euro.

Peopleware ondersteunt de it-omgeving van Sony zowel op afstand vanuit het servicecentrum in Badhoevedorp als bij het kantoor van Sony Benelux in Badhoevedorp. Bij Sony werkte een handvol automatiseerders. Zij konden met hun werk overstappen naar Peopleware; één medewerker heeft dat uiteindelijk gedaan.

Het elektronicaconcern verwacht in ruil voor de uitbestedingsopdracht een flexibele dienstverlening. Sony wil een it-infrastructuur die eenvoudig aan te passen is aan organisatieveranderingen. Daarnaast spelen kostenbesparingen en een betere prijs/kwaliteitverhouding mee in het besluit om het beheer uit te besteden.

Bij Peopleware werken ruim honderdvijftig mensen in vestigingen in Leiden, Rotterdam en Badhoevedorp. De automatiseerder sleepte eerder dit jaar een beheercontract in de wacht bij Mercedes Benelux.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-04-06T14:21:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.