Van Poelje vervangt Oosterhof bij TSS

Investeerder Robin van Poelje staat vanaf 1 mei 2010 aan het roer bij ict-bedrijf Total Specific Solutions (TSS), de holdingmaatschappij van onder meer PinkRoccade. Hij vervangt algemeen directeur Gerrit Oosterhof, die het bedrijf sinds december 2008 leidde en nu in de raad van commissarissen plaatsneemt. Van Poelje maakt al sinds 1 januari 2010 deel van de directie uit.

Van Poelje komt van Strikwerda Investments, de investeringsmaatschappij achter de dienstverlener. Hij was betrokken bij veel van de overnames die de investeerder bij TSS uitvoerde. Zo nam het bedrijf eind 2008 de toenmalige divisie Business Solutions van Getronics over. Die organisatie gaat sindsdien door het leven onder de namen PinkRoccade Local Government en PinkRoccade Healthcare. Vanuit TSS begeleidde Oosterhof de integratie van beide bedrijven.

Beleid

Vanaf begin 2010 heeft Oosterhof zijn taken geleidelijk overgedragen aan zijn opvolger. Van Poelje zet het beleid van Oosterhof voort. Die wordt voor een groot deel bepaald in overleg met investeerder Rinse Strikwerda, de schoonvader van Van Poelje. Strikwerda overwoog al eerder om hem directeur bij TSS te maken, maar koos toen voor Oosterhof die meer ervaring had. De scheidend directeur noemt Van Poelje een geschikte, analytische, jonge persoon.

Bij Total Specific Solutions werken ongeveer 1600 mensen. Het bedrijf bestaat uit acht zelfstandig handelende werkmaatschappijen, zoals consultancy KZA, technisch softwarehuis Tass en de voormalige Getronics-onderdelen Everest, PinkRoccade Healthcare en PinkRoccade Local Government. Het hoofdkantoor is gevestigd in Apeldoorn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-04-27T10:05:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.