Telgenkamp leidt technologiedivisie Accenture

Accenture heeft Bas Telgenkamp (43) benoemd tot directeur van de technologiedivisie in Nederland. Hij krijgt de verantwoordelijkheid over de ict-dienstverlening van Accenture in Nederland. Daaronder vallen ict-consulting, systeemintegratie en ict-outsourcing. Telgenkamp volgt Ernst-Jan Bergman op, die is benoemd tot directeur van de Accenture-technologiedivisie voor de regio Benelux en Frankrijk.

Telgenkamp was voorheen directeur van Accenture Technology Solutions (ATS), het technologiecentrum van Accenture in Almere. Hier was hij onder andere verantwoordelijk voor de toename van de inzet van offshore centers ten behoeve van Nederlandse klanten.

Telgenkamp werkt sinds 1992 voor Accenture, waar hij ervaring heeft opgedaan met het leiden van grootschalige ict-programma's in meerdere sectoren.

Bij Accenture Nederland werken ongeveer 2600 mensen. Het bedrijf heeft zijn hoofdvestiging in Amsterdam en een kantoor in Almere.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-05-04T17:08:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.