CDG Automatisering is failliet verklaard

Adviesbedrijf sleept Trias Automatisering mee in faillissement

Failliet

CDG Automatisering uit Nieuw-Vennep is failliet. Door het bankroet van de consultancy en detacheringgroep en leverancier van managementsoftware van CA Technologies valt ook het doek voor Trias Automatisering uit Best. Dat bedrijf maakt onderdeel uit van de groepsmaatschappij van CDG Automatisering. Het faillissement betekent ontslag voor de 13 voornamelijk oudere medewerkers van CDG Automatisering en 5 medewerkers van Trias. De curator onderzoekt of een gedeeltelijke doorstart mogelijk is. Hij speurt ook naar de redenen van het faillissement.

CDG heeft zich vanaf 1990 gespecialiseerd in het detacheren van ict-professionals en het zelfstandig uitvoeren van automatiseringsprojecten en implementatietrajecten. Het bedrijf had sinds 2008 een samenwerkingsovereenkomst met bedrijfssoftwareleverancier CA Technologies.

Sinds 1998 geeft CDG advies over de invoering en het gebruik van de beheersoftware van CA Technologies.

Achmea

In 2008 werd samen met Atos Origin een project afgerond op het mainframe van zorgverzekeraar Achmea. Het ging om software voor het testen en in productie brengen van nieuwe applicaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-07-06T14:06:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.