Zorgtak Ordina sluit pact met TeamSoft

Ict-dienstverlener Ordina uit Nieuwegein heeft een samenwerking gesloten met leverancier van bedrijfssoftware voor zorginstellingen TeamSoft uit Alblasserdam. Binnen de samenwerking richt Ordina zich op de implementatie en de gebruikersacceptatie van de software. TeamSoft richt zich op de ontwikkeling en support van de softwarepakketten. Het gaat om TeamCure en TeamCare, die als webdienst worden geleverd. Ordina hoopt door de samenwerking zijn zorgtak te versterken.

TeamSoft is ontwikkelaar en leverancier van software voor onder andere instellingen voor geestelijke gezondheidszorg (GGZ). De pakketten TeamCure en TeamCare worden gebruikt voor de ondersteuning van patiëntregistratie en behandelprocessen. De software is ontwikkeld op basis van Microsoft ASP.Net en integreert met de kantoorsoftware Microsoft Office.

De zorgsector is een belangrijke opdrachtgever voor Ordina. Het dienstenbedrijf heeft verschillende opdrachtgevers in de zorg. Het gaat om ziekenhuizen, GGZ-instellingen, overheden en zorgverzekeraars.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-02-03T16:18:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.