QNH schrapt naam Pecoma eerder dan verwacht

Ict-dienstverlener Pecoma Business Technology gaat vanaf 1 januari 2012 verder onder de naam QNH. Het bedrijf meldt dat het schrappen van de bedrijfsnaam eerder komt dan verwacht. Wat de oorspronkelijke planning was om alle Pecoma-uitingen te verwijderen, wordt niet vermeld. Na de overname van Pecoma en zusterbedrijf FastFlex door QNH (december 2010) ging Pecoma onder eigen naam verder.

QNH meldt: 'Het doorvoeren van de integratie van de twee bedrijven onder één naam is ontstaan door de roep vanuit de organisatie en vanuit klanten om meer en meer de handen ineen te slaan en als één organisatie naar buiten te treden.' De organisatie bestaat uit QNH (Consulting), FastFlex (Sourcing) en Young Colfield (Talent Development).

Met het ontstaan van een nieuwe organisatiestructuur wordt ook de aansturing hierop aangepast. Binnen QNH zullen  de verantwoordelijkheden van Pecoma-directeur Simon de Koning worden uitgebreid. Hij zal in zijn functie van coo (chief operational officer) de Nederlandse QNH-organisatie en Young Colfield aansturen.

Hen Snackers is als cco (chief commercial officer) verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten binnen de QNH organisatie. Daarnaast stuurt hij de internationale QNH-divisies aan. Samen met Arnold Kamminga als ceo (chief executive officer) en Erwin van den Bosch in de rol van cfo (chief financial officer) vormen zij de Raad van Bestuur.

QNH

Bij QNH werken ongeveer 500 mensen. Naast het hoofdkantoor in Amsterdam heeft het bedrijf  vestigingen in België en Polen. Binnen de QNH Group zijn drie labels actief: QNH, FastFlex en Young Colfield. QNH Group heeft een omzet van ongeveer 200 miljoen euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

500 mensen is lichterlijk overdreven he... met ongeveer 200...

en die 200 miljoen omzet zou ik ook nog maar eens op waarheid nagaan ;)zou wel knap zijn in deze crisistijden.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-12-01T15:58:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.