Accenture beheert SAP-HRM van Shell

Dienstverlener beheert applicaties vanuit India en de Filippijnen

Dit artikel delen:

Olieconcern Shell heeft het technisch en functioneel beheer van zijn personeelsadministratiesystemen ondergebracht bij ict-dienstverlener Accenture. Het gaat om een meerjarige overeenkomst voor het applicatiebeheer van op SAP gebaseerde personeelsadministratiesystemen. Accenture meldt dat de overdracht van het beheer per 4 januari 2012 definitief is afgerond.

Accenture levert technische en functionele beheerdiensten voor hrm-applicaties van SAP. Die worden uitgevoerd vanuit Accenture-vestigingen in India en de Filippijnen. Naast het technisch beheer van de systemen omvat de opdracht onderdelen als documentbeheer, het maken van managementrapportages, supportdiensten en toegangsbeheer.

De olieleverancier en ict-dienstverlener sloten in juli 2011een meerjarig contract voor het applicatiebeheer van de HRM SAP-systemen van Shell, maar hielden de overeenkomst stil tot de afronding van de overdracht.

Tot de overeenkomst met Accenture voerde Shell het beheer binnenshuis uit. 'Ongeveer honderd mensen beheerden de systemen vanuit Europa, de VS en Maleisië. Het ging om mensen die verdeeld waren over verschillende landenvestigingen, meldt een woordvoerder van Shell.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-01-06T11:59:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.