Atos wint uitbestedingscontract bij PostNord

PostNord - een fusie van de Deense en Zweedse postbedrijven - heeft een zevenjarige overeenkomst met Atos gesloten voor de vernieuwing en het beheer van de ict-infrastructuur en de kantoorautomatisering. Door de uitbesteding verwacht het postconcern kostenbesparingen te kunnen bereiken. Een kleine honderd medewerkers van PostNord moeten overstappen naar Atos in Denemarken.

Atos gaat vanuit zijn vestigingen in Scandinavië, Polen en Duitsland ict-diensten leveren aan PostNord. De automatiseerder bundelt en moderniseert de bestaande infrastructuur. PostNord verwacht dat verbeteringen tot aanzienlijke kostenbesparingen leiden. Daarmee moet de dienstverlening aan de ruim vijftienduizend eindgebruikers in kantoren en verkooppunten in Scandinavië verbeteren. Het postbedrijf heeft een verbeterde infrastructuur nodig om nieuwe oplossingen te ontwikkelen op het gebied van communicatie, e-handel en logistiek.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-09-05T11:51:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.