SuccessFactors biedt payroll via NorthgateArinso

Cloud management

NorthgateArinso en SuccessFactors, onderdeel van SAP, kondigen een partnerschap aan dat SuccessFactors’ Employee Central-klanten in staat stelt om gebruik te maken van NorthgateArinso’s wereldwijde payroll-diensten. Het partnerschap biedt Employee Central-klanten een standaard integratieoplossing met euHReka, NorthgateArinso’s hr- en payroll-platform dat cloud-gebaseerde payroll-diensten aanbiedt in meer dan honderd landen.

Voor klanten die payroll binnen de organisatie beheren, lanceerde SuccessFactors in juli 2012 zijn eigen cloud-gebaseerde payroll-oplossing voor Employee Central-klanten. Dit aanbod wordt nu aangevuld met een reeks BPaaS (business process as a service) payroll-mogelijkheden van NorthgateArinso. Dit gebeurt via het euHReka Inclusion Framework en wordt ondersteund door de wereldwijde servicecenters van NorthgateArinso. Dit zorgt ervoor dat Employee Central-klanten kunnen kiezen uit verschillende opties voor wereldwijde payroll, afhankelijk van de bedrijfseisen en voorkeuren voor service in verschillende regio’s.

Als gevolg van dit partnerschap kunnen Employee Central-klanten payroll outsourcen bij een additionele specialistische aanbieder. Ook kunnen zij snel managed payroll-diensten inzetten door gebruik te maken van een compleet gelokaliseerd en geconfigureerd payroll-platform. NorthgateArinso’s payroll-oplossing integreert met SuccessFactors door gebruik te maken van een out-of-the box payroll-oplossing. De connector is begin 2013 beschikbaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-11-20T16:28:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.