Valid zet private cloud op voor rederij Jumbo

Jumbo Shipping & Offshore Geraldton

De Geraldton van Jumbo Shipping

Valid heeft de opdracht gekregen om de ict-infrastructuuractiviteiten van Jumbo Shipping & Offshore over te nemen. De Nederlandse rederij, gespecialiseerd in wereldwijd zwaar zeetransport, kiest voor de outsourcing- en clouddiensten van Valid om zijn business zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Daarnaast wil Jumbo zich meer kunnen focussen op het volgen van markt- en concurrentieontwikkelingen om hier beter op in te kunnen spelen.

Jumbo wil ict die zorgt voor up to date informatie op elk apparaat, op elk moment en overal ter wereld. Zelfs op volle zee. Met behulp van Quint Wellington Redwood is na een selectieproces voor Valid gekozen. De geboden flexibiliteit en continuïteit bij een goede prijs-prestatieverhouding gaven de doorslag.

De overeenkomst omvat de migratie van de centrale ict-omgeving van Jumbo, inclusief de kantoorautomatisering en de businessapplicaties, naar Valid’s private cloud. Met deze cloud biedt Valid IaaS-diensten aan zijn klanten. De Valid-cloud is gebaseerd op het FlexPod-platform, dat bestaat uit VMware-, Cisco- en NetApp-technologieën. Na de migratiefase zal Valid verantwoordelijk worden voor het gehele beheer en support van de ict-infrastructuur.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Hij is er weer: "zo optimaal mogelijk" :)
Optimaal is al optimaal, er is geen gradatie mogelijk. Dus:

De business wordt optimaal ondersteund. Of:
De business wordt zo goed mogelijk ondersteund.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-11-30T10:45:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.