NorthgateArinso verwerkt salarissen Sanoma

Hr-dienstverlener NorthgateArinso verzorgt ook de komende vijf jaar de salarisverwerking van mediabedrijf Sanoma Media. Sanoma Media heeft de uitbesteding van de salarisverwerking met vijf jaar verlengd. Het gaat om een overeenkomst voor 2300 salarisstroken per maand.

NorthgateArinso verzorgde ook de afgelopen vijf jaar al de salarisverwerking van Sanoma Media. De Managed Payroll Service van NorthgateArinso levert een complete integratie van het personeelsinformatiesysteem van Sanoma Media met het salarissysteem van NorthgateArinso. De medewerkers van de hr-afdeling van Sanoma Media voeren zelf mutaties in het systeem in. NorthgateArinso verwerkt deze mutaties vervolgens in de lonen en produceert de loonstroken. De meerderheid van de medewerkers ontvangt deze loonstrook digitaal. Ook onderhoudt NorthgateArinso de cao en wordt ervoor gezorgd dat wijzigingen tijdig worden verwerkt in de verloning van medewerkers.

‘De uitbesteding van onze salarisverwerking aan NorthgateArinso is voor ons een efficiënte en betrouwbare oplossing’, aldus Ella de Wit, manager human resources bij Sanoma Media. ‘We zijn niet afhankelijk van één medewerker, maar hebben een complete afdeling tot onze beschikking. De afgelopen vijf jaar werkten wij al samen met NorthgateArinso en daar zijn we erg tevreden over. Dankzij de directe koppeling met SAP Payroll, het systeem waarmee wij werken, hebben we geen interface nodig. Het is eenvoudig schakelen en eventuele moeilijkheden worden snel en accuraat opgelost. De verlenging van de samenwerking was voor ons dan ook een vanzelfsprekende keuze.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-12-13T11:59:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.