Rabobank verlengt applicatiecontract Ordina

Rabobank

Ict-dienstverlener Ordina en Rabobank hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend waarbij de bestaande relatie tussen beide partijen wordt verlengd tot en met eind 2017. Ordina zal als één van de strategische partners op het gebied van application development en maintenance (adm) zorg blijven dragen voor het ontwerpen, bouwen en testen van ict-applicaties van Rabobank.

De nieuwe overeenkomst vervangt de bestaande samenwerkingsovereenkomst van 1 mei 2007 tussen Rabobank en Ordina. In deze overeenkomst werkte Ordina met een onderaannemer die de offshore-leveringen verzorgde. Met het oog op keuzeflexibiliteit heeft Rabobank voor de nieuwe situatie de rol van de offshore-partner naar een gelijkwaardig niveau gebracht.

‘Wij zijn bijzonder trots dat Rabobank Ordina wederom geselecteerd heeft als strategische ict-partner voor de komende vijf jaren’, zegt Ordina-ceo Stépan Breedveld. ‘Sinds 2007 dragen wij zorg voor continuïteit in de dienstverlening en leveren we de benodigde kennis, kunde en ervaring voor het applicatielandschap van Rabobank.’

‘Ordina is als Nederlandse ict-partner uitstekend gepositioneerd om invulling te geven aan de cruciale wensen en eisen van Rabobank op het gebied van het waarborgen van de continuïteit in dienstverlening, het verbeteren van de effectiviteit tegen marktconforme tarieven en de toegang tot ict-talent’, zegt Rabobank-cio René Steenvoorden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-12-21T10:16:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.