TNO besteedt SAP-beheer uit aan Capgemini

Dit artikel delen:
TNO

TNO heeft na een aanbestedingsprocedure besloten de SAP-applicatie en de onderliggende infrastructuur uit te besteden aan Capgemini. Het onderzoeksinstituut zegt dat te doen om redenen van bedrijfszekerheid, continuïteit en voordelen van schaalgrootte. Vijf SAP-beheerders van TNO gaan over naar Capgemini, waarbij de Wet Overgang Onderneming van toepassing is. De looptijd van de overeenkomst is vier jaar, met drie keer een optie tot verlenging met twee jaar. Over de contractwaarde doet TNO geen mededelingen.

Al eerder maakte Computable bekend dat er een voorlopige gunning was gesloten tussen de twee partijen. Naast het SAP-beheer wil het onderzoeksinstituut nog meer ict uitbesteden. Het zoekt dit jaar nog naar een partner die de servicedesk en het werkplekbeheer wil overnemen, plus de circa dertig automatiseerders die dit werk nu doen. Daarnaast wil TNO een bedrijf selecteren dat datacenterfaciliteiten kan aanbieden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Outsourcing

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-01-28T11:31:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.