CarePartners en Pinkroccade bedienen Rodersana

Verslaving

Ter vervanging van het huidige elektronische cliënten dossier (ecd) is verslavingszorginstelling Rodersana samen met zijn vaste ict-leverancier CarePartners op zoek gegaan naar een nieuw systeem. De keuze is uiteindelijk gevallen op Psygis Quarant van Pinkroccade. Dit ecd biedt Rodersana ondersteuning in het primaire zorgverleningsproces. Tegelijkertijd garandeert de koppeling doelmatige zorg tussen het behandelproces en de secundaire processen.

De samenwerking tussen CarePartners en Pinkroccade is nieuw. Hoewel beide partijen al jaren specifieke diensten leveren voor de zorg was het nog niet eerder tot een samenwerking gekomen. CarePartners en PinkRoccade streven samen naar een optimale performance, zodat Rodersana uitstekende zorg kan verlenen.

Samenwerking verlengd

Sinds de oprichting van Rodersana in 2008 is CarePartners verantwoordelijk voor de inrichting en het beheer van de totale ict-omgeving. Rodersana wil zich volledig op de zorg richten en vrijwel geen tijd besteden aan ict-gerelateerde zaken. Belangrijkste uitgangspunten van de uitbesteding zijn de veiligheid van patiëntgegevens en het ontzorgd worden op het vlak van ict. CarePartners stelt zich ook op als ‘single point of contact’ en neemt daarmee de regie over naar alle andere leveranciers. Onlangs is er wederom een samenwerkingscontract van vijf jaar getekend.

‘Deze samenwerking leidt in de eerste plaats tot ontzorging van Rodersana op het gebied van ict, waardoor het zich kan concentreren op zijn kernactiviteit’, zegt CarePartners-directeur Soekhram Gokoel. ‘Tegelijkertijd biedt deze samenwerking ook de mogelijkheid om samen met Pinkroccade de GGZ-markt breder te bedienen. Enerzijds door het concept van ontzorgen en anderzijds door de bundeling van expertise afgestemd op de behoefte van de GGZ-instellingen.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-05-24T11:45:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.