Beste datacentervraag wordt dagelijks beloond met iPad Mini

Computable houdt Twitter-sessie met Equinix

Equinix MI3 IBX datacenter Miami

In samenwerking met datacenterdienstverlener Equinix gaat Computable in kaart brengen wat er leeft onder de bezoekers op het gebied van datacenters. Hiervoor wordt 10 tot en met 16 juni 2013 een interactieve kennissessie op Twitter georganiseerd. Gedurende deze week wordt iedere werkdag een subthema uitgelicht waarover die dag via Twitter vragen gesteld kunnen worden. Equinix probeert zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. De beste vraag van iedere dag wordt beloond met een iPad Mini.

Tijdens de Twitter-sessie komen datacenterthema’s aan bod als private of publieke cloud, hybride cloud, pay-per-use applicaties, on-premises applicaties in het datacenter en de emotionele aspecten die spelen rondom de controle bij de keuze voor een datacenter. Bezoekers van Computable kunnen via Twitter in contact komen met de medewerkers Derek Jager, Denis Dincic en Seth ten Pas van Equinix. Twitter-gebruikers moeten eerst Equinix op Twitter volgen (@EquinixNL) en kunnen vervolgens alle vragen stellen binnen het thema datacenters. De medewerkers van Equinix reageren en geven antwoord via een persoonlijk bericht. Voor de interactieve kennissessie ‘Equinix geeft antwoord’ wordt de hashtag #EQGA gebruikt.

iPad Mini

Equinix en Computable willen met de Twitter-actie zoveel mogelijk relevante datacentervragen gaan verzamelen en beantwoorden. Om lezers te stimuleren ook een vraag in te dienen, beloont Equinix iedere werkdag de allerbeste, relevante vraag met een iPad Mini, het kleinformaat tablet van hardwareleverancier Apple. In totaal worden er in de week van 10 tot en met 16 juni dus vijf iPad Mini’s weggegeven.

De redactie verzamelt alle reacties en gestelde vragen en ontvangt zoveel mogelijk antwoorden van Equinix. Deze worden gebundeld en gebruikt om een redactioneel artikel over te schrijven. Hierin komt aan bod wat de mogelijkheden van datacenters zijn en waar de grote pluspunten voor organisaties zitten.

Opstellen Twitter-bericht

Bezoekers van Computable.nl kunnen tijdens de Twitter-week vragen stellen aan medewerkers van Equinix. Dit gaat dus alleen via Twitter. In een Twitter-bericht wordt de volgende informatie vermeld: @EquinixNL #EQGA. Bezoekers moeten Equinix op Twitter volgen en ontvangen via een persoonlijk bericht, dat niet te zien is voor anderen, een reactie of antwoord op hun vraag.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Interessant! Leuk om het Twitter-kanaal in te zetten om vragen te stellen aan experts.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-06-06T09:57:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.