BT benoemt Joris van Oers als CEO Benelux

Dit artikel delen:
Joris van Oers

Joris van Oers wordt per 1 september 2013 de nieuwe ceo van ict-dienstverlener BT Benelux. In die functie is hij de opvolger van Edwin Hageman, die onlangs door Microsoft Nederland werd aangesteld als algemeen directeur. Van Oers komt van softwareleverancier Raet, waar hij gedurende korte tijd commercieel directeur was.

Eerder in 2013 werkte Van Oers kort als interimmanager bij het technologieconcern Joh. Enschede in Amsterdam. Daarvoor was hij bijna drie jaar ceo van De Telefoongids. Dat bedrijf is de Nederlandse tak van European Directories, met activiteiten op het terrein van local search- en leadgeneratie in zes Europese landen.

BT koos Van Oers om zijn sterke achtergrond in de telecom- en ict-sector. Hij begon zijn carrière bij KPN waar hij tot zijn overstap naar De Telefoongids in 2009 een aantal senior managementposities bekleedde. In zijn laatste functie bij KPN was hij als algemeen directeur van de divisie Corporate Solutions verantwoordelijk voor ict-integratie en outsourcingprojecten. Ook de mobiele dienstenaanbieder Sympac, op dat moment onderdeel van de internationale mobiele divisie van KPN, viel onder zijn verantwoordelijkheid.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ik ken Joris als algemeen directeur bij KPN Corporate Solutions. Hij is klantgericht, weet wat hij wil en is een doortastende persoon. Wellicht krijgt hij bij BT wel de gelegenheid om vernieuwingen, die hij bij KPN CS niet kon/mocht doorvoeren, te realiseren. Met Joris heeft BT Benelux een prima CEO binnengehaald.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-07-29T11:00:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.