Ensure biedt managed services, outsourcing en IaaS

Cofely en Sforza brengen bedrijfsproces naar cloud

Dit artikel delen:

Cofely Nederland en Sforza International leveren samen managed services, outsourcing en infrastructure as a service voor ondernemingen met een SAP-omgeving. Zij doen dit via het nieuwe bedijf Ensure. Het datacanter is gevestigd op Maastricht Airport. Met Ensure is het mogelijk om kritische bedrijfsprocessen te managen op een SAP ERP- of SAP Business One-omgeving zonder als onderneming zelf grote investeringen te moeten doen. Ensure hanteert de ‘pay for use’-filosofie.

Voor een onderneming met meerdere vestigingen is het vaak een hele uitdaging bedrijfsprocessen optimaal te stroomlijnen en zo zicht te houden op alles wat er in de organisatie gebeurt. Het feit dat organisaties en de markt waarin zij opereren voortdurend veranderen, verzwaart deze uitdaging aanzienlijk.

Ict-backbone van Cofely

Door de krachten te bundelen maken Cofely en Sforza via Ensure zijn SAP ERP- en SAP Business One-oplossingen in de cloud toegankelijk voor ondernemingen die opereren in Nederland en vestigingen op nationaal of Pan-Europees niveau hebben. ‘Binnen deze samenwerking zorgen we ervoor dat op basis van de ict-backbone van Cofely klanten kunnen profiteren van een optimum aan zekerheid, beschikbaarheid en continuïteit, tegen lagere kosten’, aldus Rob Damoiseaux, directeur business and project development van Cofely Zuid Nederland. ‘Onze datacenters, netwerken en ict-infrastucturen vormen de basis van waaruit Ensure zijn klanten bedient.’

Vanuit Maastricht-Airport beheert Cofely een eigen tier III-datacenter en bedient het klanten als het Academisch Ziekenhuis Maastricht, de Algemene Pensioen Groep (APG) en Waterleiding Maatschappij Limburg (WML). Cofely exploiteert ook datacenters in Roermond en Namen (België). Ook richt het bedrijf in opdracht energiezuiniger rekencentra in, zoals voor Thales Nederland in Hengelo.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-08-06T11:12:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.