Computable-lezers gratis naar Ovum-congres

Lezers en bezoekers van Computable werkzaam bij een ict-eindgebruiker krijgen gratis toegang tot het ict-congres dat de Britse marktonderzoeker Ovum op 2 oktober 2013 in Amsterdam houdt. Het congres behandelt actuele thema’s als de volgende generatie clouddiensten, bigdata-analyses, mobility en bring your own device (byod) en bring your own software (byos). Ook business process outsourcing, ict-beveiliging en risicomanagement komen aan bod.

De bijeenkomst richt zich op cio’s en ict-managers bij ict-eindgebruikers uit alle sectoren van het bedrijfsleven. Zij kunnen de dag gratis bijwonen. Medewerkers van ict-dienstverleners en -leveranciers betalen 599 euro (exclusief btw). De bijeenkomst vindt plaats in het Amsterdamse Mövenpick-hotel aan de oevers van het IJ, op loopafstand van het Centraal Station. Computable is mediapartner van het Ovum-congres.

Ovum is een onafhankelijke marktonderzoeker gespecialiseerd in adviezen rondom de zakelijke toepassing van ict. Jaarlijks interviewen onderzoekers van het bedrijf vierhonderdduizend beslissers op het terrein van ict, telecom en inkoop. Op basis van deze vraaggesprekken publiceert Ovum jaarlijks een groot aantal rapporten en geeft het individuele klanten advies over de eisen die zakelijke gebruikers tegenwoordig aan technologie stellen.

ESA, ABN Amro en Deli XL

Sprekers tijdens het Ovum Industry Congress zijn onder andere het hoofd van technische it-diensten Salim Ansari van de Europese ruimtevaartorganisatie ESA, manager datakwaliteit en delivery Richard Booij van ABN Amro en directeur IT en Programmamanagement René van Gelderen van horeca-toeleverancier Deli XL uit Ede.

Het is voor de vierde keer dat Ovum een dergelijk congres organiseert op het Europese vasteland. Een vergelijkbare bijeenkomst die in Londen wordt gehouden trekt daar jaarlijks driehonderd topbeslissers uit het Britse bedrijfsleven.

Inschrijven

Bezoekers van Computable werkzaam bij een ict-eindgebruiker kunnen zich inschrijven voor het congres op de website http://oiceurope.com. De toegang is voor hen gratis. Zij kunnen gebruik maken van de zogeheten priority code ‘CM/MP’.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-09-09T10:48:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.