Ovum Industry Congress Europe 2013

Philips: Publieke cloud bestaat niet

Vrouw notitieblok onderzoek vragenlijst

Voor grote zakelijke gebruikers bestaat de publieke cloud niet, zegt vice president technology transformation Alan Nanc van Philips. Zijn uitspraak tijdens het eerste Ovum Industry Congress in Amsterdam genoteerd door twee Computable-experts die het congres namens het vakblad bijwoonden. In de discussie die volgde constateerden de aanwezige ceo’s en cio’s dat software defined networking nog niet volwassen is.

Namens Computable bezochten de experts Ewout Dekkinga van Unisys en Gert-Jo van der Heijden van Yacht het eerste Ovum-congres dat op 2 oktober 2013 in Amsterdam werd gehouden. Beide experts zijn vol lof over het niveau van de bijeenkomst, die duidelijk op zogeheten c-level functionarissen van organisaties was afgestemd. Zij schreven beide een verslag op basis van de aantekeningen die zij maakten.

Beide experts maakten een verslag van de zes sessie rond de sleutelsthema’s van het congres: next generation cloud infrastructure, big data & analytics, optimizing customer experience, business process management, mobility en BYOx. Die laatste term staat voor bring your own …, waarna naar keuze van alles kan worden ingevuld als apparatuur, software et cetera. De congresorganisatoren leggen het uit als bring your own experience, meldt Dekkinga in zijn verslag.

Expert Van der Heijden noteerde tijdens de paneldiscussies de oneliners die hem opvielen. In de afsluiting van de conferentie leverde dat onder andere de uitspraak op: stop hating customers, accept and act on what they say. En: de BYOx-discussie loopt nog pas achttien maanden.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

....er zijn vele grootzakelijk markt klanten die op public cloud (Amazon, Windows Azure) business apps (b.v. marketing, cloud burst calculaties etc..) draaien. Ben benieuwd wat Alan Nanc nu precise bedoeld met die uitlating..

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-10-04T10:23:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.