Fabory verlengt contract Orange Business Services

Fabory

Distributeur van bevestigingsartikelen Fabory Group verlengt de samenwerking met Orange Business Services met een vijfjarig miljoenencontract. De overeenkomst dekt veilige en schaalbare netwerkdiensten om ervoor te zorgen dat Fabory via tweehonderd netwerkverbindingen over de locaties wereldwijd kan werken.

Fabory is in veertien landen aanwezig, met meer dan honderdveertig winkels en nationale verkoopkantoren, inclusief grote distributiecentra in Nederland, België, Tsjechië, Frankrijk, Portugal, Verenigd Koninkrijk, Canada, de Verenigde Staten en China. Orange Business Services levert flexibele it-diensten die voor Fabory nodig zijn om de communicatie tussen de locaties te optimaliseren. De geïntegreerde oplossing combineert connectiviteit, collaboratie, inclusief managed messaging, spraak-, audio- en videoconferenties, toegang op afstand en beveiliging op een manier die de complexiteit voor de klant vermindert.

Distributiecentrum in Tilburg

‘Wij zijn tevreden met Orange Business Services, vandaar de contractverlenging’, zegt John van Schaijk, manager van het Competence Center Infrastructure bij Fabory Group. ‘In de afgelopen vijftien jaar dat wij met Orange hebben gewerkt, kregen wij altijd de nieuwste technologische oplossingen door het team gepresenteerd die ook nog eens relevant voor ons waren. We vertrouwen er volledig op dat Orange complete en flexibele it-diensten voor onze kantoren levert, onder andere voor ons belangrijkste distributiecentrum in Tilburg. De oplossingen leiden op hun beurt weer tot aanzienlijke kostenbesparingen en verbeteringen van bedrijfsprocessen. Orange Business Services kent bijna iedereen binnen ons bedrijf met betrekking tot de geleverde diensten en andersom. Dat maakt het gemakkelijk om snel te schakelen wanneer dat nodig is.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-10-04T11:21:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.