KPN vernieuwt ICT ’s Heeren Loo Zorggroep

Zuster

Ict-dienstverlener KPN heeft een overeenkomst afgesloten met ’s Heeren Loo Zorggroep voor de vernieuwing en het beheer van de ict-infrastructuur- en telecommunicatievoorzieningen. Het contract is voor vijf jaar afgesloten. Over de waarde of eventuele verlengingen is niks bekend gemaakt.

Onderdeel van de overeenkomst is een intensieve samenwerking tussen beide partijen op het gebied van innovatie. Doel hiervan is het gezamenlijk ontwikkelen van technologie die de kwaliteit van het zorgproces en de kwaliteit van leven van cliënten verbetert. Daarnaast wordt ook gekeken naar kostenbesparingen door inzet van technologie in de zorg.

‘Het verbinden van mensen staat voor onze beide organisaties centraal’, zegt John van Vianen, directeur Zakelijke Markt bij KPN. ‘Wij zijn er trots op dat wij ’s Heeren Loo hierin gaan ondersteunen met een nieuw netwerk. De cloud maakt het in de toekomst mogelijk dat medewerkers in de zorg steeds vaker tijd- en plaatsonafhankelijk kunnen werken. Zelfs de cliëntdossiers zijn veilig in de cloud geplaatst. Met een veilig en snel netwerk en de nieuwste technologieën en apparaten, kan er zo efficiënter gewerkt worden en daardoor blijft er meer tijd over voor de cliënt.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij KPN

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-10-25T15:44:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.