Reesink brengt IT onder bij ITB2 Datacenters

Reesink Support heeft de it-huisvesting van agrarisch en industrieel distributeur Koninklijke Reesink ondergebracht bij ITB2 Datacenters, in het onlangs geopende energie-efficiënte datacenter in Apeldoorn. Het datacenter van ITB2 Datacenters is in Apeldoorn gevestigd op industrieterrein Ecofactorij, waar zich ook panden van Koninklijke Reesink bevinden.

Het outsourcen van de it-huisvesting naar ITB2 Datacenters houdt onder meer in dat Reesink Support de kantoorautomatisering, opslag van data, private cloud-omgevingen, erp-systemen, websites en telefonieomgevingen bij het datacenter van ITB2 Datacenters heeft ondergebracht. Het datacenter van ITB2 Datacenters in Apeldoorn is met 10 Gigabit over glasvezel verbonden met kantoorpanden van Koninklijke Reesink.

In de oude situatie beheerde Reesink Support de it-infrastructuur voor de Koninklijke Reesink Groep in een computerruimte binnen de eigen kantoormuren. 'De redundantie in de stroomvoorziening was echter beperkt', zegt Hans Jager, ict-manager bij Reesink Support. 'Bij ITB2 Datacenters is de complete stroomvoorziening, van ups'en tot generatoren en stroomverdeling bij de apparatuur, zeer redundant uitgevoerd, waarbij we ook nog eens in de gelukkige omstandigheid verkeren dat hun datacenter in Apeldoorn zich op hetzelfde industrieterrein bevindt, toevallig tussen twee gebouwen van Koninklijke Reesink in.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-11-06T09:45:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.