Ormer ICT stapt in werving en selectie

sollicitatie

Ict-detacheerder Ormer ICT in Schiedam neemt per 1 december 2013 de Rotterdamse werving- en selectiespecialist Human Capital Partners over. Daarmee speelt de dienstverlener in op de vraag bij klanten naar vaste medewerkers. De werving- en selectieactiviteiten gaan door onder de huidige naam.

Ormer ICT helpt klanten bij het optimaliseren en professionaliseren van de ict-organisatie. Het werven van vast personeel ligt volgens directeur Jan Willem Jongebreur van Ormer ICT in het verlengde daarvan. ‘Als detacheerder hebben we werving- en selectie niet als primaire taak. Maar door de overname kunnen we nu met een eigen label toch voldoen aan deze klantenwens.’

Oprichter Jan Willem Gille van Human Capital Partners blijft na de overname door Ormer ICT aan zijn bedrijf verbonden. In totaal werken er het bedrijf acht recruiters die professionals werven voor functies in de ict, financiële sector, personeelsmanagement en zakelijke dienstverlening.

Ormer ICT is al zo’n twintig jaar actief in detachering. In de afgelopen jaren nam het bedrijf branchegenoten als Blue IT, Detasource, Telecombine, Voorne Partners en Bandré Internet over. Daarnaast heeft het strategische belangen in Agium en Wyser.

Groeistrategie

De groeistrategie is gericht op capaciteit, maar tevens expertise. ‘Inmiddels hebben we hoogwaardige expertise op het gebied van softwareontwikkeling, business intelligence, infrastructuur, storage en netwerken’, zegt Jongebreur.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Als IT professional met een belang in de beste V/M op de juiste plaats, kan een stap als deze alleen maar toejuichen. Hoe meer 'in house' kennis en ervaring aanwenden voor staffing, des te beter.

Gefeliciteerd, mooie move.

Als IT professional met een belang in de beste V/M op de juiste plaats, kan ik een stap als deze alleen maar toejuichen. Hoe meer 'in house' kennis en ervaring aanwenden voor staffing, des te beter.

Gefeliciteerd, mooie move.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-11-25T16:13:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.