Stork besteedt SAP-beheer uit aan Mybrand

Stork Technical Services, leverancier van technische diensten aan de olie & gas-, energie- en chemische sector, heeft zijn SAP-systemen bij Mybrand ondergebracht. De systemen zijn geïnstalleerd op het Mybrand Private Cloud-platform in het datacenter van de SAP-dienstverlener. Het technisch beheer van de SAP-omgeving was al in handen van Mybrand. De nieuwe overeenkomst voor technisch beheer én hosting heeft een looptijd van vijf jaar.

Beide partijen werken al lange tijd samen. Sinds medio 2008 verzorgt Mybrand vanuit zijn vestiging in Oegstgeest het technisch beheer op afstand  van de SAP-omgeving van Stork Technical Services. Recent besloot de technische dienstverlener ook de systemen in het datacenter van Mybrand onder te brengen. De belangrijkste reden hiervoor was de flexibiliteit die dit moet opleveren, qua capaciteit en kosten. Bij projecten is vaak extra capaciteit nodig. Via de cloudconstructie is dat à la minute te regelen. De kosten bewegen daarbij mee met de capaciteit die wordt afgenomen.

De tweede reden was van financieel-strategische aard. Door én de hosting én het technisch beheer van de SAP-omgeving bij één partij onder te brengen, was Stork Technical Services niet alleen voordeliger uit, maar is ook de afstemming eenvoudiger geworden, aldus de technisch dienstverlener.

Stork noemt ook nog een derde reden, namelijk de verbetering van de stabiliteit, beschikbaarheid en prestaties die het bedrijf verwacht door alles bij Mybrand onder te brengen. Daarbij is gekozen voor een upgrade van SAP R/3 4.7 naar SAP ECC 6.06.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-11-26T11:15:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.