Coks Stoffer duikt op bij Capgemini Nederland

Dit artikel delen:
Coks Stoffer

Coks Stoffer wordt per 1 december 2013 als vicepresident verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van de divisie Application Outsourcing bij ict-dienstverlener Capgemini Nederland. Stoffer was tot september 2013 algemeen directeur van Cisco Nederland en daarvoor vicepresident Sales Noord-Europa en algemeen directeur EDS Nederland. Stoffer zal zich met name gaan inzetten voor het laten groeien van Capgemini’s Application Lifecycle Services.

Application Lifecycle Services speelt in op de behoefte van organisaties om applicaties efficiënter te beheren en om met it-beter en sneller in te kunnen spelen op nieuwe vragen vanuit de organisatie. Doelstellingen zijn naast kostenbeheersing een hogere productiviteit, meer flexibilisering van applicaties en een betere afstemming van it op de bedrijfsstrategie.

‘De expertise en ervaring van Coks Stoffer zullen ons helpen om onze positie in deze belangrijke markt uit te bouwen’, zegt Bert Jan de Jongh, algemeen directeur van Application Outsourcing bij Capgemini Nederland. ‘Cio’s staan voor de uitdaging om kosten te besparen en tegelijkertijd vernieuwingen door te voeren tegen de achtergrond van een vaak zeer complex applicatielandschap. Vanuit de markt is dan ook veel belangstelling voor onze aanpak.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Duidelijke en daadkrachtige beweging van Cap in Nederland!
Door deze beweging laten te uitvoeren door een over gekwalificeerde professional van buitenaf dan weet je dat er ECHT iets gaat gebeuren.

Ben benieuwd of Coks voldoende draagvlak kan creëren om zijn mensen in beweging te krijgen. Lukt dat niet dan zal Coks niet schuwen deze mensen naar een andere werkkring te laten begeleiden.

Wat gaat er met het zittende management gebeuren?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Outsourcing

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-11-28T11:58:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.