IT-Ernity koopt Signet om internetdiensten

Overname

Ict-dienstverlener IT-Ernity neemt voor een onbekend bedrag internetdienstverlener Signet over. Signet is sinds 1994 een zelfstandige, onafhankelijke internet service provider die internetdiensten levert over dsl- en glasvezelnetwerken aan kleine en grote bedrijven. Met de overname van Signet is IT-Ernity in staat om de volledige keten van outsourcingsoplossingen te leveren en beheren; vanaf het datacenter tot achter de voordeur van klanten.

Signet is vooral sterk op het gebied van hoogwaardige en gespecialiseerde oplossingen op het gebied van connectiviteit, networking en VoIP. Tot de klantenkring behoren onder meer Bol.com, Centric, Funda, Wessanen, Mars, Sligro, Philips en diverse zorginstellingen. Signet biedt klanten beveiligde internetverbindingen en volledig beheerde netwerkinfrastructuren, eventueel als één samengesmolten virtueel netwerk. Door samenwerking met meer dan dertig glasvezel- en dsl-netwerken beschikt Signet naar eigen zeggen over de grootste netwerkdekking van Nederland.

Door de overname van Signet kan IT-Ernity beter managed services en clouddiensten leveren. De acquisitie van Signet past goed binnen de actieve buy-and-build-strategie van IT-Ernity om het dienstenportfolio telkens te verbreden om in te spelen op de sterk groeiende marktvraag.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-12-23T14:07:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.