WorldStream accepteert Bitcoins in Nederland

Bitcoin

De internationale hosterprovider Worldstream accepteert sinds januari 2014 naar eigen zeggen als eerste Nederlandse internet service provider Bitcoins. Worldstream heeft Bitcoins als betaalmethode toegevoegd om zo de klant meer keuze te geven in de wijze van betaling. De implementatie is gerealiseerd in combinatie met Bitpay, een Bitcoin-betalingsportal zoals iDeal.

Bitcoin is een door computers gegenereerde gedecentraliseerde munteenheid. De valuta wint aan populariteit als betalingsmiddel mede door de zelfstandigheid van de munt. Transacties worden niet bijgehouden door een bank, maar door alle gebruikers in het Bitcoin-netwerk.

Worldstream zegt de betaalmethode met open armen te ontvangen. ‘Wij zien de vraag naar de acceptatie van Bitcoins groeien’, zegt Tom van Dijk, supervisor bij de provider. ‘Het is daarnaast een veilig betalingsmiddel en dat is voor ons als internationale hostingprovider zeer wenselijk. Bitpay is een ideale oplossing, want het berekend geen extra kosten voor de transacties.’

Worldstream is een internet service provider met duizenden klanten over de gehele wereld. Het bedrijf richt zich met name op dedicated servers en colocatiediensten. Een dochteronderneming exploiteert een datacenter in de regio Westland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Meer en meer bedrijven starten met het accepteren van bitcoins. Dit is een goede zaak voor bitcoin, wil het een toekomst hebben dan moet de coins ook uit gegeven worden. Ik bestel nu regelmatig pizza met mijn coins.

Voor de mensen die willen oefenene met Bitcoin zonder te hoeven investeren, op de volgende site kun gratis bitcoins krijgen:

http://freebitco.in/?r=202775

Je hoeft alleen je bitcoinadres in te vullen en een wachtwoord, verder is er geen registratieprocedure. Je krijgt elk uur gratis bitcoins in een soort loterij (Tot +- 0,2btc!),ze betalen echt uit! Het grappige is dat je ook nog hoger/lager kunt spelen met je gratis bitcoins om eventueel nog meer te ontvangen.

Worldstream is een provider die zich voornamelijk richt op klanten aan de duistere kant van het internet, spammers etc...

Bitcoin als betaalmiddel is een hele grote stap voor hun 'klanten' om nog verder onder de radar te kunnen blijven opereren.

Je kunt beter deze link gebruiken:
http://freebitco.in/?r=28550

Nog meer gratis bitcoins kunt u hier verdienen!

http://www.mmoclub.com/?id=164849 (hier kunt u ieder uur bitcoins ontvangen)

Mocht u nog geen bitcoin adres hebben dan kunt u éénvoudig het volgende adres gebruiken: 1BUukaqeN7KJvc1rAz6nWkaZMe4etxcAAJ

Zag net dat er een nieuwe nederlandstalige exchange is voor Peercoins die ook Ideal accepteert. Ze hebben ook litecoins, namecoins en nog een paar andere

Kijk hier: https://www.litebit.eu/coin/ppc/nl/
Er is ook een franse, Italiaanse, duitse en engelse taal beschikbaar.

Hoop dat er gauw Peercoins beschikbaar komen. Ik zal waarschijnlijk een van hun eerste Peercoin klanten zijn.

Heb al eerder Litecoins bij ze gekocht via Ideal, had mijn coins bijna onmiddelijk. Geen gedoe met overmakingen of geld 24h vasthouden.

Als alternatief hoef je niet persé Bitcoins of Litecoins direct te kopen, je kan ook investeren in Bitcoin met behulp van CFD diensten zoals eToro en Plus500. Hierdoor maak je wel gebruik van de snelle stijgingen maar zit je niet met dat langdradige wisselproces.

Op http://forexwinst.eu/bitcoin/ vind je meer informatie over hoe dat werkt.

Bitcoins zal wellicht met een idealistisch doel opgezet zijn, maar in mijn ogen trekt het slechte mensen aan.

Speculeren, ofwel gokken, dan wel handel op een grijs/zwart gebied.

Dit bitcoin brengt ons vooralsnog weinig goeds terwijl het juist een middel zou moeten als alternatief voor een ander kwaad: Banken.

Nu ben ik niet per se tegen banken, ze zijn een pilaar van de welvaart (het schulden principe althans), alleen trekt dat vaak ook de verkeerde mensen aan...

Bij Bitcoins is er het doel om geld makkelijk en veilig tussen 2 personen mogelijk te maken zonder tussenkomst van een centraal orgaan.

Dat er vervolgens mensen misbruik proberen te maken van deze innovatie heeft eigenlijk niets te maken met bitcoins zelf. Bij een centraal orgaan vraag je er per definitie om misbruik maar is het niet transparant.

Het concept zal zich de komende tijd moeten gaan inkleden in de maatschappij en dat is iets wat je nu ook daadwerkelijk ziet gebeuren. Fraude zal daarbij ook zeker aan het licht gaan komen.

Bitcoins vergroten uiteindelijk de kans dat fraude wordt herkent en het plegen van fraude zal sneller worden herkend.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-01-03T11:06:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.