Pathé verlengt ICT-contract met Detron

Bioscoopketen Pathé heeft zijn contract met ict-dienstverlener Detron met twee jaar verlengd. Detron beheert het ict-netwerk en tekent opnieuw voor de centrale helpdesk en support op locatie. Bij de klus zijn ongeveer twintig medewerkers van het ict-bedrijf betrokken.

Detron beheert en onderhoudt het ict-netwerk, tweehonderd werkplekken, honderdtwintig ticketautomaten en honderdtachtig pos-systemen in de vestigingen en het hoofdkantoor van de bioscoopketen.

Het eerste contract tussen de bioscoopketen en het ict-bedrijf werd in 2007 ondertekend. Tot nu toe heeft Pathé die overeenkomst telkens met twee jaar verlengd.

Detron

Detron zette in 2012 ongeveer honderdvijftig miljoen euro om en heeft 550 medewerkers in dienst. Daarmee is het één van de grootste niet-beursgenoteerde ict-ondernemingen van Nederland.

In het vijfjarige bestaan heeft het ict-bedrijf zich vooral geprofileerd binnen het mkb en bij middelgrote instellingen in de non-profit markt. De dienstverlener heeft ook grote bedrijven in het klantenbestand.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-01-06T11:52:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.