Mercedes-Benz verlengt contract PeopleWare

Mercedes-Benz Nederland heeft zijn beheercontract met ict-dienstverlener PeopleWare ICT Solutions met drie jaar verlengd. PeopleWare voert het dagelijkse beheer uit van de ict-omgeving van Mercedes-Benz Nederland, Mercedes-Benz Financial Services en de dealerbedrijven van Mercedes-Benz. Het is hiermee verantwoordelijk voor de volledige werkplek-, server- opslag- en netwerkomgeving. Het beheer hiervan vindt zowel op locatie als op afstand plaats en betreft ongeveer achthonderd werkplekken.

PeopleWare en Mercedes-Benz Nederland werken al sinds begin 2010 samen. In 2012 werd de samenwerking ook al eens verlengd. De driejarige overeenkomst omvat het beheer van de volledige lokale ict-infrastructuur inclusief gebruikersondersteuning.

De ondersteuning voor de circa achthonderd werkplekken vindt zowel plaats op afstand vanuit het Shared IT Center van PeopleWare in Badhoevedorp als on-site op diverse vestigingen. Omdat PeopleWare vanuit het Shared IT Center meerdere klanten bedient, kan de importeur profiteren van schaalvoordelen en gebundelde kennis onder één dak.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-02-12T11:58:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.