CED besteedt infrastructuur uit aan Pink Elephant

De Europese schade-expert CED tekent een vijfjarig contract met Pink Elephant voor de volledige outsourcing van de it-infrastructuur en het beheer. Naast de bedrijfsautomatisering zal Pink Elephant ook acht it-medewerkers van CED overnemen. Verder houdt CED de volledige regie over de it-omgeving, iets wat in lijn is met de eerdere samenwerking met Pink Elephant.

De overeenkomst tussen CED en Pink Elephant betekent concreet dat de volledige it-infrastructuur van CED door Pink Elephant in beheer wordt genomen, inclusief de bedrijfsdesktops van achthonderd werknemers. Pink Elephant zal de bestaande infrastructuur eerst migreren naar een private cloud, waarna een nieuw toekomstvast platform zal worden opgebouwd, waarmee werknemers overal en vanaf elk apparaat hun bedrijfsapplicaties kunnen benaderen.

CED biedt een breed scala aan diensten rond schadeprocesmanagement, waaronder het vaststellen van schade voor verzekeraars. Sinds 2012 werken CED en Pink Elephant al samen aan het bouwen van een technologisch platform om bedrijfsprocessen te automatiseren en sneller nieuwe diensten in de markt te zetten. Dit bedrijfsapplicatieplatform is Agile opgebouwd, iets dat in de nieuwe samenwerking ook zal gebeuren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-02-26T10:50:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.