Managed hosting door True

Ron de Mos krijgt nieuwe taak binnen CGI

Dienstverlener zet nieuwe Shell-divisie op

 

De general manager van CGI Nederland Ron de Mos krijgt per 1 mei 2014 een nieuwe functie binnen de ict-dienstverlener. Hij wordt verantwoordelijk voor de nieuwe wereldwijde Shell-divisie binnen CGI. De Mos draagt per direct zijn taken binnen CGI Nederland over aan Sake Algra. Sake is aangesteld als interim ceo voor CGI Nederland en zal rapporteren aan Serge Dubrana, president Centraal & Oost-Europa.

In zijn nieuwe rol wordt De Mos verantwoordelijk voor het wereldwijde Shell-account. Hij zal rapporteren aan Doug McCuaig, executive vice president van Global Client Transformation Services. Shell is een van CGI’s grootste mondiale klanten; dagelijks werken meer dan veertienhonderd mensen in vijftien CGI’s divisies die zich specifiek richten op Shell-projecten. CGI heeft daarom een nieuwe wereldwijde Shell Business Unit om de oliemaatschappij beter te bedienen. Ron de Mos wordt verantwoordelijk voor deze divisie.

‘Ron de Mos heeft samen met het Nederlandse managementteam een succesvolle verandering van de Nederlandse activiteiten gerealiseerd en Nederland teruggebracht naar een positief resultaat’, zegt CGI-president en ceo Michael Roach. ‘Hiermee is de basis gelegd om de volgende stappen naar omzetgroei te maken.’

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5066490). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×