'Quint is beste outsourcing-adviseur ter wereld'

Award

Brancheorganisatie The International Association of Outsourcing Professionals (IAOP) heeft Quint Wellington Redwood benoemd tot beste adviesbureau ter wereld voor outsourcing in 2014. Het relatief kleine bureau laat daarmee een aantal grote internationale adviesbureau's achter zich. Quint Wellington behaalde al eerder de top-tien, maar legt nu voor het eerst beslag op de eerste plaats.

Voor de jaarlijkse IAOP-Award worden dienstverleners en adviesbureaus beoordeeld op zaken als omvang en groei, klantreferenties, vakkundigheid en managementvaardigheden. Vervolgens worden alle inzendingen beoordeeld door een jury van outsourcing-experts. Volgens die jury heeft Quint in 2014 op verschillende gebieden hoge scores weten neer te zetten. Het bedrijf scoort goed op klantreferenties (de cijfers die klanten geven voor de dienstverlening), zijn aanwezigheid en rol in de outsourcingmarkt, behaalde certificeringen en de begeleiding van medewerkers.

Managing Director van Quint Wellington Redwood Nederland, Arno Ijmker: 'We zijn uiteraard erg blij met deze toppositie. Quint was al een aantal jaren het enige bureau met een Europees hoofdkantoor dat een vaste positie in de internationale top-tien van adviesbureaus heeft. Nu is daar de erkenning als de nummer één outsourcingadviseur wereldwijd. Een bijzondere blijk van waardering voor al onze sourcingexperts, zowel in Nederland als in de andere vestigingen van Quint.'

Top-10

1.   Quint Wellington Redwood
2.   Avasant
3.   EY
4.   PwC
5.   Deloitte
6.   Alsbridge
7.   Kirkland & Ellis
8.   Strategy& (voorheen Booz & Company)
9.   Baker & McKenzie
10. Bird & Bird

2013

In 2013 werd Deloitte uitgeroepen tot beste bureau voor outsourcing ter wereld. KPMG en Avasant eindigden in 2013 op de tweede en derde plaats in de ranglijst van beste outsourcing-adviseurs ter wereld.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

O.a. Deloitte en Quint zelve zijn (mede)oprichters van het IAOP (!)
Geen wonder dat deze bureaus in 2013 en 2014 een eerste plaats hebben behaald.

Doet me denken aan de uitspraak "Wij van wc-eend adviseren wc-eend".

Quint is overigens net zo "onafhankelijk" bij het (zichzelf) toebedelen van awards, als de "onafhankelijkheid" bij het (outsourcing) advies dat ze vaak bij klanten uitbrengen ten voordele van hun "vriendjes" in de bedrijfswereld.

Clemens
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-06-02T11:33:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.