Omzet Schuberg Philis in 2013 blijft stabiel

Ict-dienstverlener Schuberg Philis uit Schiphol-Rijk heeft over 2013 een omzet van 56,4 miljoen euro geboekt. Deze omzet is nagenoeg gelijk aan de omzet van 56,3 miljoen uit 2012. Volgens de outsourcingsspecialist werd de lichte groei gerealiseerd onder uitdagende marktomstandigheden. De nettowinst kwam uit op 6,6 miljoen euro. De winstmarge steeg van 10 procent naar 12 procent, ondanks flinke investeringen in innovatie. Er werken 173 mensen bij het bedrijf.

Schuberg Philis haalde in 2013 Het Loodswezen (Dutch Pilots) en Van Lanschot binnen als nieuwe klanten. Volgens directeur Pim Berger is er het afgelopen jaar geïnvesteerd in een aantal vernieuwingen, onder de noemer ‘Coding our Future’. Om klanten sneller dan voorheen van nieuwe oplossingen te voorzien heeft het bedrijf daarvoor intelligente en repliceerbare software ontwikkeld, die modulair is samengesteld.

Daarnaast zet het bedrijf in op het aanbieden van infrastructure-as-a-service (IaaS), platform-as-a-service (PaaS) en software-as-a-service (SaaS).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-09-03T09:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.