Managed hosting door True

Omzet Schuberg Philis in 2013 blijft stabiel

 

Ict-dienstverlener Schuberg Philis uit Schiphol-Rijk heeft over 2013 een omzet van 56,4 miljoen euro geboekt. Deze omzet is nagenoeg gelijk aan de omzet van 56,3 miljoen uit 2012. Volgens de outsourcingsspecialist werd de lichte groei gerealiseerd onder uitdagende marktomstandigheden. De nettowinst kwam uit op 6,6 miljoen euro. De winstmarge steeg van 10 procent naar 12 procent, ondanks flinke investeringen in innovatie. Er werken 173 mensen bij het bedrijf.

Schuberg Philis haalde in 2013 Het Loodswezen (Dutch Pilots) en Van Lanschot binnen als nieuwe klanten. Volgens directeur Pim Berger is er het afgelopen jaar geïnvesteerd in een aantal vernieuwingen, onder de noemer ‘Coding our Future’. Om klanten sneller dan voorheen van nieuwe oplossingen te voorzien heeft het bedrijf daarvoor intelligente en repliceerbare software ontwikkeld, die modulair is samengesteld.

Daarnaast zet het bedrijf in op het aanbieden van infrastructure-as-a-service (IaaS), platform-as-a-service (PaaS) en software-as-a-service (SaaS).

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5158258). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×